Open Source CMS - Open Source software giver muligheder

Overvejer du Open Source CMS til din hjemmeside? Vi kan hjælpe!

Open Source CMS når det er bedst

Hos Nobrainer Web kan vi lave din open source hjemmeside i diverse systemer. Vi har udviklet i PHP baserede Open Source Systemer i mange år og har igennem tiden prøvet både gode og dårlige systemer. Den erfaring tager vi med når der skal vælges system til din kommende hjemmeside.

Vi har igennem de senere år primært arbejdet med SilverStripe CMS og Wordpress CMS, da disse Open Source Systemer udmærker sig ved at være meget brugervenlige.
Ud over at være brugervenlige gør disse systemer det også muligt for os at tilpasse hver løsning præcist til de behov den pågældende kunde har.

Den rigtige løsning - vi rådgiver

Som ikke teknikker kan det være svært at vælge det rigtige system - vi tager gerne en snak med dig om fordele og ulemper ved de forskellige Open Source systemer.
Har det interesse forklarer vi også gerne lidt om fordele og ulemper ved Open Source kontra betalt software.

  • Wordpress CMS

    Wordpress er et af de mest populære Open Source Content Management Systemer. Wordpress var oprindeligt et rent blogsystem, men er siden udviklet til et fuldt CMS. Systemet udmærker sig bl.a. ved den enorme mængde af udvidelser der findes.

  • SilverStripe CMS

    SilverStripe er det open source CMS vi har valgt at basere de fleste af vores hjemmesider på. Vores beslutning om at benytte SilverStripe er taget efter at have testet mange forskellige open source og kommercielle CMS systemer. Typo3, DynamicWeb, Joomla samt WordPress er eksempler på andre systemer vi har testet og arbejdet med.