Google Adwords - Annoncer på Google og giv dit salg et boost!

Med Google Adwords kan du markedsføre dig overfor potentielle kunder, netop som de søger efter dine produkter eller ydelser.

Udover at du rammer dine kunder på de helt rigtige tidspunkter, er det muligt at finde ud af præcis hvad du får for pengene og på den måde kun bruge penge på det der virker.

Ny Adwords annoncør?

Som ny annoncør hos Google Adwords, kan Nobrainer Web tilbyde dig en værdigkupon på 650,- kr. Du kan altså kort sagt prøve Adwords helt gratis!
Nobrainer Web laver opsætning af din Adwords konto, samt en kampagne med udvalgte søgeord og 2 annoncer for 1.500,- kr. og vi giver dig samtidig en kupon fra Google til en værdi af 650,- kr.

Kontakt os nu for at høre mere om Google Adwords.

Eksisterende Adwords annoncør?

Annoncerer du allerede med Adwords, kan vi tilbyde dig et gratis og uforpligtende gennemsyn af din Adwords konto.
Er du ikke selv super bruger af Adwords og har du ikke tidligere haft en professionel inde og se på din opsætning, valg af søgeord, annoncetekster osv. kan der være rigtigt mange penge i at få det gjort.

Vi gennemgår dine kampagner og ser om der er mulighed for at optimere dine søgeord, annoncer, landingpages samt budget.

Kontakt os nu for at få foretaget en gratis gennemgang af jeres eksisterende Adwords kampagner.

Adwords samarbejdspartner for mange virksomheder

Nobrainer Web er Google Adwords samarbejdspartner for mange forskellige virksomheder, lige fra små iværksættere til større virksomheder. Det giver os en masse erfaring i hvad der virker og hvad der ikke gør. Lad derfor os tage et kig på dine Adwords kampagner - det er helt gratis og uforpligtende - og så kan der være rigtigt mange penge at spare/tjene!

Vi arbejder for at du får mest muligt ud af dit Adwords budget!

Skal vi tage en snak om Google Adwords?

Kontakt Nobrainer Web på
20 33 26 74

Eller skriv en mail direkte på
mail@nobrainer.dk