Camp-let køber 1 dag om ugen af Nobrainer Web:

”Vi samarbejder om vores web-strategi med Nobrainer Web fordi vi tjener penge på det!”

Nobrainer Web udviklede den web-strategi, Camp-let følger hårdnakket. Udgangspunktet er Nobrainer Webs resultatorienterede tilgang til online markedsføring: Det skal sælge!

Nobrainer Web arbejder for Camp-let med blandt andet adwordskampagner og webstra

Her ses Camp-lets topmodel, Premium, som den sønderjyske virksomhed i Gram koncentrerer sig om at forbedre og producere – mens de overlader webstrategi og online markedsføring til Nobrainer Web

”Vores satsning på internettet som den suverænt vigtigste kanal til kunderne er alt for vigtig til at vi selv vil styre vores webstrategi”, siger Hans Jørn Nissen, der er direktør for Camp-let. ”Thomas Nielsen fra Nobrainer Web er den rigtige mand til opgaven. Den ugentlige dag, vi betaler ham her, er mere end godt givet ud”.

Kritisk og selvkritisk ildsjæl

Hans Jørn Nissen sætter pris på, at Thomas Nielsen er både kritisk og selvkritisk: ”Det betyder alt for mig, at Thomas skyder de idéer ned, der ikke sælger teltvogne. Og det gør han. Han er hudløst ærlig og brænder for at få mest muligt ud af budgettet. Og så lever jeg fint med, at Thomas tør være mere ærlig end de fleste. Han skyder nådesløst dårlige ideer ned med skarpladte argumenter”, siger Hans Jørn Nissen med et smil.

Nobrainer Web arbejder en dag om ugen for Camp-let i Gram. Her opdaterer Thomas Nielsen hjemmesiden, styrer målrettede Adwordskampagner og gennemfører online-markedsføring i forbindelse med messer i Danmark og udlandet.  I det hele taget er der fokus på den web-strategi, der er lagt og som Nobrainer Web og Camp-let nu ruller ud over de vigtigste markeder: Danmark samt eksporten til særligt England, Norge og Holland.

Reference:

Kontakt direktør Hans Jørn Nissen på 74 82 61 35, hvis du ønsker at mere at vide om Camp-lets erfaringer med at bruge Nobrainer Web til web-strategi og andre online markedsføringsopgaver.

Skal vi hjælpe dig til en web-strategi der kan ses på bundlinien?

Kontakt Nobrainer Web på
20 33 26 74

Eller skriv en mail direkte på
mail@nobrainer.dk