Nobrainer Web - en dedikeret samarbejdspartner

Nobrainer Web er et webbureau med base i Esbjerg. Vi har fokus på tætte relationer, kvalitet, hurtig respons og unikke, brugervenlige løsninger, der giver vores kunder værdi. Her får du professionel og ærlig rådgivning og hjælp til online markedsføring, design, teknisk udvikling og implementering af online løsninger.

Din viden om din virksomhed og dens kunder er unik - det ved vi og respekterer vi. 
Derfor vægter vi også samarbejde meget højt – det er vigtigt at der bliver givet plads til både jeres og vores viden, kompetencer og idéer – samarbejde giver de bedste løsninger.

Virksomheden er startet i juni 2010 af Thomas B. Nielsen og det er mig der skriver. Jeg er uddannet mediegrafiker og har mere end 10 års erfaring fra den grafisk branche, fordelt på arbejde som mediegrafiker, prepress adelingsleder samt salgskonsulent ved et reklamebureau.

Mission possible

Missionen er at hjælpe små og mellemstore virksomheder til en effektiv markedsføring, for et overskueligt budget. Nobrainer Web er en professionel samarbejdspartner, der brænder for online markedsføring og markedsføring generelt.

Vi arbejder primært med hjemmesider, webshops og markedsføring af disse, med værktøjer som Google Adwords, søgemaskineoptimering samt Social Media.

For en del af vore kunder foretager vi løbende vedligehold og opdateringer af hjemmeside, netbutik og andre markedsføringsmaterialer.

Her er lidt af det vi bidrager med i et samarbejde:

  • Teknisk know-how - PHP, JavaScript, HTML og CSS
  • Erfaren i søgemaskineoptimering (SEO), samt Google AdWords og Analytics
  • Kompetent sparring - mere end 10 års erfaring indenfor den grafiske branche
  • Generel viden om og interesse i online mediet
  • Fokus på detaljer

Kontakt Nobrainer Web for en uforpligtende snak om et samarbejde

Hvorfor hedder virksomheden Nobrainer Web?

Navnet kommer fra det amerikanske udtryk "a no-brainer" der bruges om noget der kræver meget lidt mental anstrengelse eller inteligens at forstå eller udføre.
Vi har taget navnet Nobrainer, da vi godt kan lide at holde os til simpel fornuft og logik - der er ingen grund til at komplicere tingene.

Interesseret i et samarbejde eller andet? vi vil elske at høre fra dig!

Kontakt Nobrainer Web på
20 33 26 74

Eller skriv en mail direkte på
mail@nobrainer.dk