Hjælp til effektiv markedsføring, der giver kunder i butikken

markedsføring services

Nobrainer Web er et webbureau i Esbjerg med kompetencer indenfor design, online markedsføring, webudvikling og almindeligt vedligehold samt brug af hjemmesider og shops.

Gennem vores services, ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedst mulige markedsføring af deres produkt eller service. Vi arbejder primært med design og implementering af online løsninger og online markedsføring, men også traditionelle markedsføringsopgaver som logo design, brochure design og andre markedsføringsmaterialer hører til dagligdagen.

Vi elsker kort sagt at hjælpe vores kunder med at sælge deres produkt!

Vi arbejder med følgende

 • Webdesign og implementering

  Webdesign og implementering af webløsninger i Content Management Systemer som Dynamicweb, SilverStripe og Wordpress er vores spidskompetence. Vi elsker at lave fede webløsninger med PHP, HTML, CSS, JavaScript og jQuery i et system der passer dig.

  Webdesign
 • Webshop design og implementering

  Design og implementering af e-handels løsninger, vi elsker at prøve kræfter med den direkte salgskanal som en webshop er. Vi har lavet nethandel i bl.a. Dynamicweb eCommerce, Magento og Silverstripe - vi vælger system efter dine behov og budget.

  Webshop
 • Programmering og database systemer

  Vi har lavet special programmerede løsninger i PHP, MySql, HTML, CSS, Javascript og jQuery. Afvekslingen fra de daglige opgaver er dejlig og vi er ret vilde med at udvikle systemer der hjælper vores kunder i dagligdagen.

  Programmering
 • Online markedsføring

  Stort set alt vi arbejder med handler om at markedsføre vores kunders virksomheder og produkter. Teknikken bag er noget sekundært, et middel til at opnå et mål. Vi er eksperter i Google Adwords, Søgemaskineoptimering (SEO) og konverteringsoptimering.

  Online markedsføring
 • Offline markedsføring

  For at kunne yde den bedst mulige service for vores kunder, udarbejder vi også offline markedsføringsmaterialer som; design og produktion af logo, visitkort, kuverter, brochurer, flyers, plakater, emballage og meget mere.

  Offline markedsføring
markedsføring services

Har du en spændende og alternativ opgave der måske ikke lige falder indenfor en af de nævnte kategorier, så lad os høre fra dig alligevel - vi elsker de lidt skæve opgaver og udfordringer.

Du kan finde mere information i menuen til venstre - gider du ikke klikke rundt og læse det hele er du meget velkommen til at ringe til os på 2033 2674.

Leder du efter et webbureau med høj service og rimelige priser?

Kontakt Nobrainer Web på
20 33 26 74

Eller skriv en mail direkte på
mail@nobrainer.dk