Webdesign - Unikt webdesign til hjemmesider og shops

Skal du have redesignet din hjemmeside, eller leder du efter et helt nyt webdesign?

Sælgende webdesign

Hos Nobrainer Web får du professionelt webdesign, der sælger budskabet. Et webdesign er nemlig meget mere end bare et udseende til en hjemmeside - det er din online forretningsfacade, dine skilte og din betjening på nettet. Derfor er det også specielt vigtigt at dit design bliver håndteret professionelt, med omtanke og sans for detaljer.

Webdesign hos Nobrainer Web

Når vi laver webdesign starter vi med at gennemgå jeres ønsker og behov, ofte ved et indledende møde. Herefter starter vi en process, hvor vi planlægger hvilken respons vi ønsker fra dine besøgende / kunder. Denne respons kan være et køb, en henvendelse eller andet.

Næste trin er en gennemgang af indhold - hvilket indhold skal vores webdesign præsentere?
Her gennemgår vi behov og for sider og strukturer disse under en logisk opbygning. Denne planlægning af indhold hjælper os til at lave et webdesign der præcist rammer besøgende med de informationer der er behov for, for at opnå de ønskede handlinger.

Herefter starter vi på at lave et unikt webdesign, der underbygger de tidligere opsatte mål, samt tilføjer web-løsningen sin grafiske stil og fornemmelse.

  • Design der sælger

    Task-Manager.png Din hjemmeside skal skabe trafik, men trafikken skal også konverteres til salg, henvendelser eller hvad vi nu fastlægger som mål for din hjemmeside.
    Derfor tillægger vi det stor værdi, at det webdesign vi udarbejder, understøtter målene for dit webdesign og hjælper dig til flere kunder.

  • Indhold på siden

    Writing.png Indholdet er den vigtigste del af en hjemmeside. Efter opsætningsfasen, tilføjer vi dine tekster og billeder, og sørger for alt er i overensstemmelse med det overordnede design. Du kan også vælge selv at tilføje indholdet gennem det benyttede CMS.

Leder du efter en webdesigner, der holder fokus på din forretning?

Kontakt Nobrainer Web på
20 33 26 74

Eller skriv en mail direkte på
mail@nobrainer.dk