Dedikeret og motiveret samarbejdspartner » Nobrainer Web

Dedikeret og motiveret samarbejdspartner

Nobrainer Web er et webbureau med base i Esbjerg. Vi har fokus på tætte relationer, kvalitet, hurtig respons og unikke, brugervenlige løsninger, der giver vores kunder værdi. Her får du professionel og ærlig rådgivning og hjælp til online markedsføring, design, teknisk udvikling og implementering af online løsninger.

Samarbejde

Din viden om din virksomhed og dens kunder er unik - det ved vi og respekterer vi.
Derfor vægter vi også samarbejde meget højt – det er vigtigt at der bliver givet plads til både jeres og vores viden, kompetencer og idéer – samarbejde giver de bedste løsninger.

Online siden 2010

Virksomheden er startet i juni 2010 af Thomas B. Nielsen og det er mig der skriver. Jeg er uddannet mediegrafiker og har mere end 10 års erfaring fra den grafisk branche, fordelt på arbejde som mediegrafiker, prepress adelingsleder samt salgskonsulent ved et reklamebureau.

Hvorfor hedder vi Nobrainer?

Navnet kommer fra det amerikanske udtryk "a no-brainer" der bruges om noget der kræver meget lidt mental anstrengelse eller intelligens at forstå eller udføre.
Vi har taget navnet Nobrainer, da vi godt kan lide at holde os til sund fornuft og enkle løsninger — der er ingen grund til at komplicere tingene.