Online markedsføring - skaber synlighed og omsætning » Nobrainer Web ApS

Online markedsføring - skaber synlighed og omsætning

Tiltræk flere besøgende og potentielle kunder til din hjemmeside eller netbutik med online markedsføring.

Nobrainer Web kan hjælpe din virksomhed med effektiv online markedsføring - hvad enten du blot har brug for lidt rådgivning til at gøre tingene selv, eller ønsker vi skal lave noget effektiv markedsføring for dig.

Vi har blandt andet erfaring med online markedsføring indenfor følgende områder:

Søgemaskineoptimering

Optimer din side til Google og co og tiltræk mange flere besøg og potentielle kunder. Lad os rådgive og hjælpe dig til en bedre forretning på nettet.

Skal vi få gang i besøgstallet på hjemmesiden eller webshoppen? Besøgende er lig med kunder i butikken og søgemaskineoptimering kan gøre en enorm forskel!

Læs mere søgemaskineoptimering

Google Adwords

Annoncer på Google med Adwords - promover dit produkt eller din service i det øjeblik der søges efter det. Adwords er effektiv markedsføring!

Konverteringsoptimering

Uanset om du har mange eller få besøg på din hjemmeside eller shop er det vigtigt at dine besøgende konverterer. Sælg mere til dine besøgende med konverteringsoptimering.

Social media

Udbred kendskabet til din virksomhed på LinkedIn, Facebook, Twitter, Youtube osv. Markedsføring på de populære sociale tjenester er effektivt og styrker samtidigt din SEO.

Online markedsføring

Fordele ved online markedsføring

Online markedsføring har en lang række fordele overfor traditionel markedsføring. Når man arbejder online med markedsføring, får man f.eks. nogle muligheder for at

  • spore effektiviteten af tiltag
  • ramme målgruppen meget præcist
  • minimere omkostninger til områder der ikke giver afkast

Punkter som ved traditionel markedsføring, f.eks. i form af avis annoncer, brochurer osv, ikke er mulige.