Søgemaskineoptimering - tiltræk besøg og kunder fra Google med SEO » Nobrainer Web ApS

Søgemaskineoptimering - tiltræk besøg og kunder fra Google med SEO

Skal vi få gang i besøgstallet på hjemmesiden eller webshoppen? Besøgende er lig med kunder i butikken og søgemaskineoptimering kan gøre en enorm forskel!

Din hjemmeside er en butik - Du sælger ingen varer uden besøg!

En hjemmeside eller webshop skal formidle et budskab til sine besøgende - nøgleordet er “besøgende”. Er der ingen eller få besøgende på siden, kan det sidestilles med en tom butik og tomme butikker sælger ingen varer.

Hos Nobrainer Web kan vi hjælpe dig med at skabe besøg og potentielle kunder i butikken.
Vi har blandt andet arbejdet med SEO for virksomheder som; Harboe Bryggerierne og Camp-let samt en masse mindre virksomheder.

Kontakt os nu for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer.

Søgemaskineoptimering hos Nobrainer Web - hvad får du?

Først og fremmest en dedikeret SEO marketing samarbejdspartner der kan vejlede og forklare omkring søgeoptimering - hos Nobrainer Web både udvælger og implementerer vi søgeord i fællesskab med dig som kunde. Samtidigt sørger vi får at klæde jer på til at kunne SEO optimere nyt indhold.
På den måde får vi kombineret SEO teknikker med jeres viden om jeres produkter/ydelser - det mener vi er et godt grundlag for en effektiv søgemaskineoptimering.

Er SEO noget for min virksomhed?

Ja - søgemaskineoptimering er essentielt for enhver virksomhed. Det er ikke et spørgsmål om du skal eller ikke skal benytte SEO, mere et spørgsmål om, hvor meget du selv vil gøre og hvor meget du skal købe andre til. (Læs evt. SEO - hvad kan jeg selv?) (Skriv artikel/blogindlæg)

Hvad er søgemaskineoptimering eller SEO?

Søgemaskineoptimering, også kaldt SEO, går meget kort fortalt ud på at forbedre din sides besøgstal, ved at skabe bedre placeringer i søgemaskinernes søgeresultater.

En tom butik kan selv med de bedste varer, den smukkeste indretning, samt den bedste service ikke sælge en vare eller et budskab, til en besøgende der aldrig kom.

De fleste mennesker bruger efterhånden internettet til at søge oplysninger. Mangler man f.eks. rengøringshjælp, så besøger man f.eks. Google og søger på “rengøringshjælp” - sælger du rengøringshjælp i Esbjerg, er det her du har mulighed for at tiltrække en meget interessant besøgende, og potentielt kommende kunde, til din side.

Søgemaskineoptimering eller SEO er ord der beskriver de teknikker, som Nobrainer Web samt andre virksomheder, benytter for at få din hjemmeside eller netbutik, så godt placeret i Google som muligt, så du i ovenstående eksempel, får vist og præsenteret din vare eller ydelse på bedst mulige vis overfor den potentielle kunde.

Hvad er det vi gør?

Nobrainer Web benytter blandt andet følgende teknikker til at skabe bedre placeringer og flere besøg på hjemmesider og shops:
    Indholdsoptimeringer - lad Google og dine besøgende forstå og finde dine sider
    Kodeoptimering - giv søgemaskinerne og dine besøgende den bedste oplevelse
    Linkbuilding - vis søgemaskinerne at dine side har autoritet og hent besøgende fra andre sider
    Undervisning - lær at hjælpe dig selv og din forretning

Hvad kan du selv gøre i forbindelse med SEO?

Det kan du helt sikkert, jo mere du selv vil gøre, jo billigere - dog er det vigtigt at få en professionel SEO gennemgang af websitet, så eventuelle grundlæggende barrierer fjernes!
En stor del af SEO er at skabe unikt og godt indhold og derfor er det vigtigt, at dem der kender forretningen og produkterne bedst, også er med til at skrive tekster og generelt er involveret i søgemaskineoptimeringen af websitet.

Søgemaskineoptimering eller Google AdWords?

Det er ikke et spørgsmål om det ene eller det andet (mange virksomheder benytter sig af  begge markedsføringsmuligheder flittigt), men mere et spørgsmål om, hvad der passer bedst til jeres situation.
Nobrainer Web mener; du kan vælge at prøve Google AdWords, men SEO skal du forholde dig til og lære at benytte dig af i hverdagen.

SEO - Søgemaskineoptimering - Google optimer din hjemmeside

Søgemaskineoptimering er på engelsk kendt som SEO. SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization og en betegnelse for det arbejde der har til formål at forbedre en hjemmesides placering i de organiske søgeresultater hos Google eller andre søgemaskiner.

Optimering til søgemaskiner har til formål at få din side til tops på Google, mellem de ofte mange tusinde konkurrerende sider der findes. Lidt forsimplet kan det siges; Er du ikke på side 1 hos Google med dine mest relevante søgeord, findes du ikke ...

Kontakt Nobrainer Web nu for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din google/søgemaskine placering.

Lidt om Google - den største af søgemaskinerne

I Danmark, resten af norden og en stor del af verden, er Google den alt dominerende søgemaskine.

Op mod 75 procent af alle søgninger i norden foretages på Google søgemaskinen. Derfor omtales søgemaskineoptimering også ofte som Google optimering.
Ovenstående understreger tydligt værdien og nødvendigheden af en god placering på Google - en god placering på søgemaskinen kan betyde mange kunder i butikken, mens en manglende top placering kan betyde at din virksomhed går glip af potentielle kunder.

En professionel søgemaskineoptimering giver ikke kun bedre placering på Google, men også på andre søgemaskiner så som Jubii, Yahoo, Bing osv.

Forklaring på nogle af de tekniske ord

Ofte når der tales om søgemaskineoptimering, bliver der brugt en masse tekniske udtryk og forkortelser. Her under kan du se en lille liste af de mest almindelige, samt et link til en forklaring: