SilverStripe – et solidt fundament for online løsninger » Nobrainer Web ApS

SilverStripe – et solidt fundament for online løsninger

SilverStripe er et PHP baseret open source CMS der er meget fleksibelt, brugervenligt og uden restriktioner i layout/design af hjemmesiden. Den frihed som SilverStripe CMS tilbyder i forhold til design betyder også at det er et meget seo/søgemaskine venligt CMS, hvilket er et yderst relevant argument for et hjemmeside system i dagens Danmark.

Derfor elsker vi SilverStripe

Der er mange gode grunde til at vi elsker SilverStripe, faktisk er det et sammendrag af det hele der gør, at systemet bare er særdeles godt at udarbejde sælgende hjemmesider i.
Der ud over kan vi nævne:

  • Enkelt og løsningstilpasset administration giver høj brugervenlighed
  • Nemt at udbygge og videreudvikle på
  • Open Source Software gør det billigt i opstart og drift
  • Baseret på standarder, PHP og MySql, garanterer at du ikke er låst til en udvikler

Skræddersyede webløsninger

Ud over at tilbyde stor fleksibilitet i design og i forhold til SEO, er SilverStripe også en meget solid platform (et såkaldt framework) for webudvikling/webprogrammering af special applikationer i PHP.

Open Source

Overvejer du Open Source CMS til din hjemmeside? Vi kan hjælpe!

Open Source CMS når det er bedst

Hos Nobrainer Web kan vi lave din open source hjemmeside i diverse systemer. Vi har udviklet i PHP baserede Open Source Systemer i mange år og har igennem tiden prøvet både gode og dårlige systemer. Den erfaring tager vi med når der skal vælges system til din kommende hjemmeside.

Vi har igennem de senere år primært arbejdet med SilverStripe, da det udmærker sig ved at være meget brugervenligt og hurtigt at udvikle i.
Ud over at være brugervenlige gør disse systemer det også muligt for os at tilpasse hver løsning præcist til de behov den pågældende kunde har.

Den rigtige løsning - vi rådgiver

Som ikke teknikker kan det være svært at vælge det rigtige system - vi tager gerne en snak med dig om fordele og ulemper ved de forskellige Open Source systemer.
Har det interesse forklarer vi også gerne lidt om fordele og ulemper ved Open Source kontra betalt software.

  • Wordpress CMS

    Wordpress er et af de mest populære Open Source Content Management Systemer. Wordpress var oprindeligt et rent blogsystem, men er siden udviklet til et fuldt CMS. Systemet udmærker sig bl.a. ved den enorme mængde af udvidelser der findes.

  • SilverStripe CMS

    SilverStripe er det open source CMS vi har valgt at basere de fleste af vores hjemmesider på. Vores beslutning om at benytte SilverStripe er taget efter at have testet mange forskellige open source og kommercielle CMS systemer. Typo3, DynamicWeb, Joomla samt WordPress er eksempler på andre systemer vi har testet og arbejdet med.